Εκδήλωση στα εκπαιδευτήρια «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ»

Στις 13 Δεκεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων συμμετοχής BeACTA από τον κ. Ανδρονικίδη Ιωάννη – Διευθύνοντα Συμβούλου της ACTA. Διαβάστε περισσότερα.

 
7ο & 8ο Ραντεβού με τον Πολίτη

Η ACTA ήταν συνεπής και σε αυτό το <<Ραντεβού με τον Πολίτη>> που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα με θέμα <<Από το Πανεπιστήμιο... στη δουλειά>>. Το δελτίο τύπου θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
H ACTA υποστηρικτής του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γραμματέων & Top Management Assistants

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ (Παράδεισος Αμαρουσίου, Αθήνα) στις 10 Νοεμβρίου 2007. Διαβάστε περισσότερα.

 
Ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού όπως προβάλλεται από τον ημερήσιο τύπο.

Παρακάτω θα βρείτε δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου για την ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού σχετικά με την απόφασή της κατά της ECDL Ελλάς ΑΕ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στον τομέα πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής.
 
Ανακοίνωση για την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

 
Aπόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού σχετικά με την ECDL Hellas AE.

 
Δελτίο Τύπου 2ου Συνεδρίου Συνεργατών της ACTA

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα συνέδρια που διοργάνωσε η ACTA στη Θεσσαλονίκη στις 2 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου για τους συνεργάτες της Βόρειας και Νότιας Ελλάδας αντίστοιχα. Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου.

 
Ενημέρωση

H ACTA, Τεχνοβλαστός του Α.Π.Θ., εκπόνησε ειδικό πρόγραμμα στήριξης του προσωπικού του Στρατού Ξηράς σύμφωνα με το οποίο κάθε στρατιωτικός (ένστολος ή μη, μόνιμος ή έφεδρος) δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ την έκδοση 2 Καρτών Εγγραφής ACTA εμπορικής αξίας 130 euro. Το παραπάνω δικαίωμα δύναται να το εκχωρήσει σε οποιοδήποτε τρίτο άτομο της επιλογής του. Αν ανήκετε στο προσωπικό του Στρατού Ξηράς ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Ενημέρωση

Παρακάτω θα βρείτε δημοσιεύματα στον τύπο που αφορούν την πρόταση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού προς την ολομέλεια της επιτροπής για επιβολή προστίμων στην ECDL Hellas Α.Ε. για την επιβολή του όρου της αποκλειστικότητας με τα συνεργαζόμενα κέντρα εκμάθησης Η/Υ.
 
Συμμετοχή σε εκδήλωση

Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2007 ετελέσθη υπο την διοργάνωση του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Μνημόσυνο για τους πεσόντες κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής στον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου Γ’ Σώματος Στρατού. ...διαβάστε περισσότερα...

 
Κλήρωση ενός Laptop στους φοιτητές του Δ.Π.Θ.

Ο Σύμβουλος Ανάπτυξης της ACTA των νομών Κομοτηνής - Έβρου κος Λιόκας Αθανάσιος, παραδίδει στη φοιτήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κα Χριστοδουλίδου Άννα το Laptop που κληρώθηκε στα πλαίσια της ημερίδας "Εργασία στο Δημόσιο" που διοργάνωσε το γραφείο Διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου υπό την αιγίδα της υπερνομαρχίας Ροδόπης - Έβρου.

 
Τελετή απονομής βραβείων 1ου Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού ACTA

Η ACTA, φορέας πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής που ίδρυσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των δράσεων της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης, διοργάνωσε τον 1ο Πανελλήνιο Παιδικό Διαγωνισμό, του οποίου η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10-6-2007 και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών – Θεσσαλονίκης. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ των άλλων, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης Παναγιώτης ...διαβάστε περισσότερα...

 
Συμμετοχή σε εκδήλωση

Η ACTA συμμετέχει σε εκδήλωση στην Κομοτηνή και δίνει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των υποψηφίων. Η άφισα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
6ο Ραντεβού με τον Πολίτη, στην Κομοτηνή

Η ACTA έδωσε το παρόν στην ημερίδα "6ο Ραντεβού με τον Πολίτη" με θέμα "Εργασία στο Δημόσιο" που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή. Το δελτίο τύπου θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Η ACTA στην Κομοτηνή

Η ACTA παρουσιάζει το ρόλο της πιστοποίησης στην Ελληνική Αγορά σε εκδήλωση στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής. Το δελτίο τύπου θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο. Την αφίσα της εκδήλωσης μπορείται να την βρείτε εδώ.

 
Απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της ECDL ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Το Δελτίο Τύπου για την δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της ECDL ΕΛΛΑΣ ΑΕ μπορείτε να το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Κέντρο Πληροφόρησης και Στήριξης Νέων Δήμου Δάφνης

Το Δελτίο Τύπου για το πρώτο «Δημοτικό Κέντρο» στην Ελλάδα που χορηγεί αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πληροφορικής για το ΑΣΕΠ μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

 
Λήξη Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού ACTA

Το δελτίο τύπου για τη λήξη του Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού της ACTA μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

 
Αρχείο ειδήσεων: 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006