Ενημέρωση για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ως προς τη λειτουργία των Ε.Ε.Σ.

Ενημέρωση της ACTA σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ως προς τη λειτουργία των Ε.Ε.Σ. Μπορείτε να διαβάσετε την ενημέρωση στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
Άρθρο της εφημερίδας "Απογευματινή"

Άρθρο σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Παιδείας που αφορά τη λειτουργία των Κ.Ε.Σ. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
Ισχύς Πιστοποιητικών Φορέων Γνώσης Χειρισμού Η/Υπου εκδόθηκαν πριν την πιστοποίηση τους από τον ΟΕΕΚ

Σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου Γ/27767/13-11-2008 Απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε.Κ παρατείνεται για ένα ακόμη έτος η ισχύς:
  1. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ. μέσα στο έτος 2006.
  2. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest και ICT Hellas, τα οποία εκδόθηκαν μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και αρχικά είχε παραταθεί η ισχύς τους μέχρι 31-12-2007 και κατόπιν μέχρι 31-12-2008.δηλ. μέχρι 31-12-2009
  3. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest, ICT Hellas, Key-Cert και Acta, που εκδόθηκαν μετά από την ημερομηνία πιστοποίησής τους και μέχρι 31.12.2006.
(Πηγή www.oeek.gr)

 
Άρθρο της εφημερίδας "Ο κόσμος του επενδυτή"

"Οι τίτλοι δεν έχουν σημασία, αλλά τα προσόντα, για να ασκήσεις ένα επάγγελμα...", άρθρο της εφημερίδας "Ο κόσμος του Επενδυτή" που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 22/11/2008. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Πανίσχυρα Τεχνικά Λογισμικά"

Διήμερο σεμινάριο διοργάνωσε ο σύλλογος φοιτητών του τμήματος Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων (Μ.Δ.Ε.Π.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του πανεπιστήμιου. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants

Με επιτυχία διεξήχθη το 3o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants που διοργάνωσε η Q-Training το Σάββατο 15/11/2008 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Novotel. Διαβάστε τo δελτίο τύπου εδώ.

 
Απόφαση Υπουργού Παιδείας για τα Κολλέγια.

Απόφαση 129450/Δ6/2008 του υπουργού παιδείας και θρησκευμάτων που εξειδικεύει τα κριτήρια για την χορήγηση άδειας λειτουργίας σε Κολλέγια που έχουν λάβει άδεια ίδρυσης σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ν.3696/2008 (ΦΕΚ Β' αρ. 2015/10 Οκτωβρίου 2008). Διαβάστε την απόφαση εδώ.

 
Απόφαση Υπουργού Παιδείας για τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών.

Απόφαση 129456/Δ6/2008 του υπουργού παιδείας και θρησκευμάτων που καθορίζει τις προϋποθέσεις και την διαδικασία χορήγησης άδειας λειτουργίας σε Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών (ΦΕΚ Β' 2015/10 Οκτωβρίου 2008). Διαβάστε την απόφαση εδώ.

 
Νόμος για την ίδρυση και λειτουργία Κολλεγίων και Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών.

Νόμος 3696/2008 "Ίδρυση και Λειτουργία Κολλεγίων και άλλες διατάξεις" (ΦΕΚ Α' αρ. 177/25 Αυγούστου 2008) Διαβάστε τον νόμο εδώ.

 
Aπονομή βραβείων του 2ου Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού ACTA.

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά η ACTA. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ. Φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.

 
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών της ACTA.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αμφιτρύων του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς παρουσίαση των δράσεων της περιόδου 2005 – 2008 της Δημοτικής Εταιρείας Επαγγελματικής Κατάρτισης – Μελετών (Δ.Ε.Ε.Κ.ΜΕ) του δήμου Θεσσαλονίκης. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Ενημέρωση για την δράση e-κπαιδευτείτε

Όλοι οι εισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ των ετών 2005, 2006 και 2007 καθώς και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου είναι δικαιούχοι του προγράμματος e-κπαιδευτείτε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
Η ACTA συμβάλει στο έργο του ΚΕΑΤ

Υπογραφή σύμβασης της ACTA με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
Εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών C.C.U. στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2008 πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών C.C.U της ACTA στους υπαλλήλους της ΕΡΤ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
Ενημέρωση για την δράση e-κπαιδευτείτε

Το πρόγραμμα e-κπαιδευτείτε απευθύνεται σε όλους... Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
Διεθνές συνέδριο "Η Πρόκληση της Μεταφοράς της Γνώσης"

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, έγινε η επίσημη έναρξη του διεθνούς συνεδρίου «Η πρόκληση της Μεταφοράς της Γνώσης» στο συνεδριακό κέντρο ATExcelixi του ομίλου ATE bank. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Απονομή πιστοιητικών της ACTA στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Νεάπολης

Το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας πραγματοποίησε στις 11/06/2008 εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων παρακολούθησης των εκπαιδευτικών τμημάτων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑCTA, κ. Ανδρονικίδης Ιωάννης, ο οποίος απένειμε τα πιστοιποιητικά C.C.U στους επιτυχόντες των εξετάσεων. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Η ACTA παρόν σε εκδήλωση του Ιονίου Πανεπιστημίου

Η ACTA ενημερώνει τους πολίτες της Κέρκυρας στη συνάντηση με θέμα «Από τις σπουδές στην εργασία: Παρελθόν και Μέλλον». Το δελτίο τύπου θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Ραντεβού με τον πολίτη στην Ξάνθη

Η ACTA συνεχίζει την ενημέρωση των πολίτων με την παρουσία της και σε αυτό το ραντεβού με θέμα «Χτίσε το Μέλλον σου...». Το δελτίο τύπου θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Η ACTA υποστηριχτής της συνάντησης με θέμα : «Από τις σπουδές στην εργασία : Παρελθόν και Μέλλον»

Η ACTA, υποστηριχτής της συνάντησης που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Προγράμματος Επιχειρηματικότητας του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, σας προσκαλεί στις 30 Μαΐου 2008, στην Κέρκυρα, για να παρακολουθήσετε από κοντά τις συζητήσεις των ειδικών σε θέματα απασχόλησης, με τους φοιτητές.
Περισσότερα εδώ.

 
Η ACTA υποστηριχτής της ημερίδας με θέμα : «Χτίσε το μέλλον σου...»

Η ACTA, υποστηριχτής της ημερίδας που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ, σας προσκαλεί στις 28 Μαΐου 2008, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ώρα 18:00, για να παρακολουθήσετε από κοντά τις παρουσιάσεις των ειδικών σε θέματα απασχόλησης. Περισσότερα εδώ.

 
Πρόγραμμα Επιχορήγησης Εκπαίδευσης Φοιτητών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) από την ΕΔΕΤ

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα επιχορήγησης μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Η ACTA συμμετέχει στο πρόγραμμα ενεργά με 13 εκπαιδευτικά πακέτα, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, είτε πρόκειται για μαθητές και φοιτητές, είτε για εργαζόμενους και επαγγελματίες.
Ενημερωθείτε τώρα για κάθε ένα από τα εκπαιδευτικά μας πακέτα, επιλέγοντας αυτά που ικανοποιούν τις ανάγκες σας: CCU, CCU2, CCE, CCAD, CCAD ADVanced, CGD, CVD, CDP, CWD, CWD+CGD, CCP, CJP, CEC.

 
Η ACTA αργυρός χορηγός σε διεθνές συνέδριο

Η ACTA αργυρός χορηγός στο διεθνές συνέδριο "Η Πρόκληση της Μεταφοράς της Γνώσης". Διαβάστε περισσότερα.

 
Η ΕΔΕΤ επιχορηγεί 27.500 αριστούχους φοιτητές

Πρόγραμμα επιχορήγησης εκπαίδευσης φοιτητών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ).
Διαβάστε περισσότερα.

 
Συνεχίζονται οι απονομές του πιστοποιητικού CSMA

Στις 09/04/2008 σε Κεντρικό Ξενοδοχείο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε απονομή πιστοποιητικών CSMA σε εκπαιδευμένες Γραμματείς – Management Assistants.
Διαβάστε περισσότερα.

 
Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών CSMA στη Θεσσαλονίκη

Πιστοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι πρώτες Γραμματείς – Βοηθοί Διοίκησης με το Πιστοποιητικό Certified Secretaries Management Assistants (CSMA) της ACTA, Τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε περισσότερα.

 
Έπαινος στο Α.Π.Θ. για το καινοτόμο έργο του

Ειδικό έπαινο από τον πρόεδρο της Microsoft Bill Gates και τον πρόεδρο του Σ.Ε.Β. Δημήτρη Δασκαλόπουλο απέσπασε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για το καινοτόμο έργο του.

 
Εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών CCU

Το εξεταστικό κέντρο της ACTA , I-NETKIDS διοργάνωσε απονομή πιστοποιητικών C.C.U. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών CSMA

Πιστοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα Γραμματείς – Βοηθοί Διοίκησης με το Πιστοποιητικό Certified Secretaries Management Assistants (CSMA) της ACTA. Διαβάστε περισσότερα.

 
Αρχείο ειδήσεων: 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006