Το Πνεύμα των Χριστουγέννων ήταν εκεί!

Την πρώτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ACTA στα νέα της γραφεία στην Αθήνα τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009 από τις 17:00 έως αργά το βράδυ. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
ACTA: Χορηγός και Υποστηρικτής του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γραμματέων & Top Management Assistants.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants που διοργάνωσε η Q-Training το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας European Management Assistants (EU.M.A). Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Ισχύς Πιστοποιητικών Φορέων Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν πριν την πιστοποίησή τους από τον ΟΕΕΚ

Σύμφωνα με την με αριθμό πρωτοκόλλου Γ/31548/12-11-2009 Απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε.Κ. παρατείνεται η ισχύς:

1. για ένα ακόμη έτος, δηλ. μέχρι 31-12-2010, των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest και ICT Hellas, τα οποία εκδόθηκαν μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και η ισχύς τους έληγε την 31-12-2009.
2. μέχρι 31/12/2010 των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν μέχρι 31/12/2007 από τον ΟΕΕΚ.
3. μέχρι 31/12/2010 των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν από τους πιστοποιημένους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. φορείς ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest, ICT Hellas, Key-Cert, Acta, i-Skills, TELEFOS CERT. μετά την ημερομηνία πιστοποίησής τους και μέχρι 31/12/2007.

(Πηγή: www.oeek.gr)

 
Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Επέκταση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ACTA έως 31 Αυγούστου 2010. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Διαπίστευση της ACTA από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ)

Η ACTA πληρώντας τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024, αποτελεί διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Νέα Εξειδικευμένη Πιστοποίηση στον τομέα των Βάσεων Δεδομένων

Η ACTA, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της πληροφορικής και συγκεκριμένα στον τομέα των Βάσεων Δεδομένων εντάσσει στο σύνολο των εξειδικευμένων πιστοποιήσεών πληροφορικής μια ακόμη πιστοποίηση, την Certified Data Base Designer (CDBD). Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ACTA – CISCO

Η ACTA σε συνεργασία με τη CISCO NETWORKING ACADEMY προσθέτει στο σύνολο των επαγγελματικών της πιστοποιήσεων, την πιστοποίηση Certified Cisco Information Technology Essential Expert (C.C.I.T.E.E). Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας

Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά συναντήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Γεώργιος Βερναδάκης και ο Διευθύνων σύμβουλος της Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε κ. Δημήτρης Κάρναβος.
Διαβάστε το δελτίο τύπου στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
Νέα πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων

Η ACTA, σε συνεργασία με τον κ. Αλέξη Κόκκο, καθηγητή του Ε.Α.Π. και Πρόεδρο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε.), και την κα Μαρία Τερλιξίδου, Σύμβουλο Ανάπτυξης Α.Δ. και Γραμματέα της Ε.Ε.Ε.Ε, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού, εντάσσει στο σύνολο των πιστοποιήσεών της την πιστοποίηση CAT (Certified Adults Trainer). Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
Επαγγέλματα με ISO

Άρθρο της εφημερίδας "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" : Επαγγέλματα με ISO. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
2η Ημερίδα Εκπαίδευσης Επιτηρητών της ACTA

Η ACTA πραγματοποίησε στις 27 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και στις 28 Ιουνίου στην Αθήνα τη 2η ημερίδα εκπαίδευσης των επιτηρητών. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Ο 3ος Πανελλήνιος Παιδικός Διαγωνισμός της ΑCTA ολοκληρώθηκε!

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά η ACTA. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
FORUM για τον κλάδο των Top Management Assistant στην Λευκωσία

Στις 23 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκε forum με θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον κλάδο των Top Management Assistant, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
ΝΕΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - CEM - CUGAG - CCMG - CELM

Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ για τις 4 νέες επαγγελματικές πιστοποιήσεις της ACTA.

 
ΝΕA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚH ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH - CIM

Η ACTA παρακολουθώντας τις εξελίξεις της πληροφορικής σε επαγγελματικό επίπεδο εντάσσει στο σύνολο των επαγγελματικών πιστοποιήσεών της μια ακόμη πιστοποίηση που αφορά όλες τις δραστηριότητες, εργασίες καθώς και την μεθοδολογία που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την διοίκηση μιας βιομηχανίας. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
ΝΕΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - CISP – CWTPT – CPM

Η ACTA, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της πληροφορικής σε επαγγελματικό επίπεδο, εντάσσει στο σύνολο των επαγγελματικών της πιστοποιήσεων τρεις νέες πιστοποιήσεις. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – CUGIS

Η ACTA παρακολουθώντας τις εξελίξεις της πληροφορικής σε επαγγελματικό επίπεδο εντάσσει στο σύνολο των εξειδικευμένων πιστοποιήσεων της μια ακόμη πιστοποίηση που αφορά την την γεωπληροφορική και τα GIS. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Απονομή Πιστοποιητικών CSMA

Στις 13 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκε απονομή των πιστοποιητικών CSMA - Certified Secretaries Management Assistants, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Eκδήλωση με θέμα "Διαδίκτυο: Εθισμός, Κοινωνικές Επιπτώσεις και Δίκαιο"

Η ACTA Α.Ε. στο πλαίσιο των δράσεων της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης, θα είναι χορηγός της εκδήλωσης που διοργανώνει η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς, την Κυριακή 17 Μαΐου 2009 στη Βέροια. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Διεξαγωγή Εκπαιδευτικού Προγράμματος Γραμματειακής Υποστήριξης

Ο Τομέας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του σεμιναρίου Γραμματείς – Βοηθοί Διοίκησης στις 22 Απριλίου 2009. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου εδώ.

 
ΝΕΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - CARD

Η ACTA, εντάσσει στο σύνολο των εξειδικευμένων πιστοποιήσεών της μια ακόμη πιστοποίηση που αφορά τoν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την πιστοποίηση Certified ARchitectural Designer - CARD. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
ΝΕΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - CTGD

Η ACTA, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της πληροφορικής σε επαγγελματικό επίπεδο, εντάσσει στο σύνολο των εξειδικευμένων πιστοποιήσεών της μια ακόμη πιστοποίηση που αφορά την τρισδιάστατη σχεδίαση. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Eνημέρωση σχετικά με την Υπουργική Απόφαση

Την Παρασκευή 20/3/2009 λάβαμε, από το Δ.Σ. της Π.Ε.Ι.Ε.Π., ως μέλος του Συνδέσμου φορέων ανθρώπινου δυναμικού ... διαβάστε περισσότερα.

 
Επαγγελματικά προγράμματα πιστοποίησης Πωλητών - CSP και Συμβούλων στις διαδικασίες του ηλεκτρονικού εμπορίου - CEC

Η Astrolabe Information Technology διοργανώνει επαγγελματικά προγράμματα πιστοποίησης Πωλητών:Certified Sales Professional – CSP και Συμβούλων στις διαδικασίες του ηλεκτρονικού εμπορίου Certified E-commerce Consultant – CEC. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
2ο Συνέδριο Φοιτητών Οικονομίας – Διοίκησης Πανεπιστημίου Πατρών

Στις 18-19/03/2009, πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Φοιτητών Οικονομίας – Διοίκησης Πανεπιστημίου Πατρών στο Ξενοδοχείο «Αστήρ» με καλεσμένους ομιλητές ιδιαιτέρου κύρους και καταξίωσης στον επαγγελματικό και επιστημονικό χώρο. Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.

 
Χρηματοδότηση της ACTA από τη δράση e-services

Η ΑCTA στο πλαίσιο των προσπαθειών να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πιστοποίησης έχει προχωρήσει στην ανακατασκευή και εξέλιξη του αυτοματοποιημένου συστήματος διαχείρισης εξετάσεων. Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

 
Εσπερίδα με θέμα "Ο εθισμός στο Διαδίκτυο - Μια νέα μορφή εξάρτησης"

Το Σάββατο 07/03/2009 πραγματοποιήθηκε εσπερίδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμύνταιου με θέμα "Ο εθισμός στο Διαδίκτυο - Μια νέα μορφή εξάρτησης". Για να διαβάσετε το δελτίο τύπου μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Γραμματέων

Η εταιρία Q-Training, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Εκπαίδευσης Στελεχών Επιχειρήσεων και Διοργάνωσης Συνεδρίων, διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης γραμματέων CSMA – Certified Secretaries Management Assistants. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Κοπή Βασιλόπιτας και Βραβεύσεις Σπουδαστών του Ε.Κ. 0242.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας, καθώς και βραβεύσεις σπουδαστών. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Διεξαγωγή Εκπαιδευτικού Προγράμματος Γραμματειακής Υποστήριξης

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κατάρτισης και Πιστοποίησης InfoQuality παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης για Γραμματείς. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Απονομή Πιστοποιητικού C.C.U. στην αθλήτρια αντισφαίρισης Λένα Δανιηλίδου

Η παγκόσμιας κλάσης Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντισφαίρισης και πρότυπο αθλήτριας, Λένα Δανιηλίδου, πιστοποιήθηκε για τις γνώσεις της στην πληροφορική από τον φορέα πιστοποίησης ACTA. Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Απονομή Πιστοποιητικών και Kοπή Bασιλόπιτας - Ε.Κ. 0088

Στις 4 Ιανουαρίου 2009, τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Ι-Νetkids διοργάνωσαν εκδήλωση για την απονομή πιστοποιητικών C.C.U. και την κοπή βασιλόπιτας. Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Αρχείο ειδήσεων: 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006