Εκδήλωση για την Απονομή Πιστοποιητικών CSMA στην Αθήνα

Το πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, ITRAINING, πραγματοποίησε εκδήλωση για την Απονομή Πιστοποιητικών CSMA στην Αθήνα. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Παράταση της ισχύς των πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού Η/Υ από τον ΟΕΕΚ, για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την με αριθμό πρωτοκόλλου ΟΔΕ2/7396 Απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π. παρατείνεται η ισχύς:
  1. για ένα ακόμη έτος, δηλ. μέχρι 31-12-2012, των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest και ICT Hellas, τα οποία εκδόθηκαν μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και η ισχύς τους έληγε την 31-12-2011.
  2. μέχρι 31/12/2012 των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν μέχρι 31/12/2008 από τον ΟΕΕΚ.
  3. μέχρι 31/12/2012 των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν από τους πιστοποιημένους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. φορείς ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest, ICT Hellas, Key-Cert, Acta, i-Skills, TELEFOS CERT μετά την ημερομηνία πιστοποίησής τους και μέχρι 31/12/2009.
 
Δελτίο Τύπου Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. για τη Συγχώνευση των Φορέων Ε.Ο.Π.Π. – Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. και Ε.Κ.Ε.Π

Το Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με τη Συγχώνευση των Φορέων Ε.Ο.Π.Π. – Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. και Ε.Κ.Ε.Π. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Συμμετοχή της ACTA στην Ημερίδα του ΕΛΟΤ για την Παγκόσμια Ημέρα Τυποποίησης

Η ACTA συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα «Πρότυπα και αξιοπιστία – Ο ΕΛΟΤ και ο ρόλος του σε εποχή κρίσης», που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την Τυποποίηση. Διαβάστε το Δελτίο τύπου εδώ.

 
Διοργάνωση εξετάσεων για την πιστοποίηση CSMA στην Κύπρο

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011, το πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, OIKONOMOTEXNIKH SEMINARS A.E., διοργάνωσε τις πρώτες εξετάσεις για την πιστοποίηση CSMA στην Κύπρο. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Ανακοίνωση της συνεργασίας της σχολής TETA BEAUTY EDUCATION με την ACTA

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας του φορέα μας με το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Teta Beauty Education. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Εκδήλωση για την Απονομή Πιστοποιητικών CPS στην Αθήνα

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2011, το πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, OIKONOMOTEXNIKH SEMINARS A.E., διοργάνωσε τελετή απονομής πιστοποιητικών CPS (Certified Professional Secretaries) - Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Γραμματέας. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων: Γέφυρα μεταξύ Εκπαίδευσης & Απασχόλησης

Δείτε τις εισηγήσεις της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου και της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Φώφης Γεννηματά, εδώ.

 
Δελτίο Τύπου ΥΠΔΒΜΘ για προγράμματα Δια Βίου Μάθησης

Το ΥΠΔΒΜΘ εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης που έχουν ήδη εγκριθεί. Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Πανελλήνιος Τελικός Πρωταθλήματος Microsoft Office

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Πανελλήνιος Τελικός του Πρωταθλήματος Microsoft Office, το Σάββατο 7 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas. Διαβάστε το Δελτίο τύπου εδώ.

 
Μοναδική προσφορά για τις πιστοποιήσεις Ομορφιάς

Η ACTA ανταμείβει τα εξεταστικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ομορφιάς με μία μοναδική προσφορά.

 
Υπουργική Απόφαση για τις «Προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης άδειας λειτουργίας σε Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών»

Την Υπουργική Απόφαση για τις «Προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης άδειας λειτουργίας σε Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών (ΦΕΚ τεύχος Β΄, αρ. φύλλου 472, 24 Μαρτίου 2011)», μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εν λόγω Υπουργική Απόφαση μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό τόπο του ΕΚΕΠΙΣ.

 
Συμμετοχή της ACTA στην Ημερίδα του Marketing Club με θέμα «Social Media»

H ACTA συμμετείχε στη 2η Ημερίδα του Marketing Club με θέμα «Social Media», μόδα ή εργαλείο για κοινωνική δικτύωση και επιχειρηματική ανάπτυξη. Διαβάστε το Δελτίο τύπου εδώ.

 
Πρώτο Συμπόσιο Επαγγελματιών Επισιτιστικού Κλάδου Βαλκανικών Χωρών

H ACTA συμμετείχε στο «Πρώτο Συμπόσιο Επαγγελματιών Επισιτιστικού Κλάδου Βαλκανικών Χωρών». Διαβάστε το Δελτίο τύπου εδώ.

 
Διημερίδα "Τεχνολογίες Αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη"

Πραγματοποιήθηκε η Διημερίδα "Τεχνολογίες Αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη", με τη συμμετοχή της ACTA. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 
Αρχείο ειδήσεων: 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009 , 2008, 2007, 2006