Πληροφορίες

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που διεξάγεται για 18η συνεχή χρονιά και αξιολογεί τις δεξιότητες των μαθητών στις εφαρμογές του Microsoft Office, συγκεκριμένα στο Word, το Excel και το PowerPoint. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω της εξέτασης Microsoft Office Specialist, που είναι ίδια εξέταση σε όλο το κόσμο!

Οι μαθητές με τις υψηλότερες βαθμολογίες και τους χαμηλότερους χρόνους ολοκλήρωσης των εξετάσεων προσκαλούνται να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον Παγκόσμιο Τελικό και να διεκδικήσουν το τίτλο του καλύτερου χρήστη των εφαρμογών του Microsoft Office σε όλο τον κόσμο!

Στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist συμμετείχαν 130 χώρες, 12.000 εξεταστικά κέντρα, 400.000 μοναδικοί υποψήφιοι και δόθηκαν 650.000 εξετάσεις

Το Ελληνικό Σκέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος “Microsoft Office Specialist” διοργανώνεται από τους φορείς Πιστοποίησης Πληροφορικής ACTA Α.Ε. και ACTA - Infotest.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “Microsoft Office Specialist” απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές και φοιτητές ηλικίας δεκατριών (13) έως και είκοσι δύο (22) ετών και διενεργείται σε τρεις (3) φάσεις.


Α΄ Φάση: Προκριματικοί Αγώνες (έως 26-04-2019)

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε Εξουσιοδοτημένα Εξεταστικά Κέντρα, στο Microsoft Word, Microsoft Excel και Microsoft PowerPoint στην έκδοση 2013, μέσω της εξέτασης Microsoft Office Specialist.
reward iconΈπαθλα: Η συμμετοχή στον Πανελλήνιο Τελικό.

Generic placeholder image

Β΄ Φάση: Πανελλήνιος Τελικός (11-05-2019)

Οι εκατό (100) καλύτεροι συμμετέχοντες των ελληνικών Προκριματικών, συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις της Microsoft Ελλάδας στην Αθήνα, όπου αξιολογούνται μέσω ειδικής εξέτασης, προκειμένου να ανακηρυχθεί ο Εθνικός Πρωταθλητής στο Microsoft Word, το Microsoft Excel και Microsoft PowerPoint στην έκδοση 2013.

reward iconΈπαθλα: Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο Word, ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο Excel και ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο PowerPoint κερδίζουν τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό, με δωρεάν έξοδα μετάβασης, διαμονής και συμμετοχής. Βραβεύονται επίσης οι υποψήφιοι που θα καταλάβουν την 2η και 3η θέση της κάθε κατηγορίας.

Generic placeholder image

Γ΄ Φάση: Παγκόσμιος Τελικός (28/07-31/07/2019)

Οι Έλληνες Πρωταθλητές διαγωνίζονται με τους Εθνικούς Πρωταθλητές άλλων εκατό τριάντα (130) χωρών, προκειμένου να ανακηρυχθούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο Word, το Excel και το PowerPoint. Ο Φετινός Παγκόσμιος Τελικός θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, ΝΥC των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

reward iconΈπαθλα Παγκόσμιου Πρωταθλητή: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $7.000
Έπαθλα 2ης θέσης: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $3.500
Έπαθλα 3ης θέσης: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $1.500

Generic placeholder image

Επικοινωνία

acta logo

ACTA A.E.

Εγνατίας 1 T.K 54630
Τηλ.: 2310-510870
email: info@acta.edu.gr

find us on facebook

acta - infotest logo

ACTA - Infotest

Βασ. Σοφίας 48 T.K 11528
Τηλ.: 210-4822500
email: infotest@infotest.gr